Есенни обувки

Есенни обувки

Колкото и да ни е хубаво с удобните чехли в топлите слънчеви летни дни, неминуемо идва момент, в който есента си казва своята дума.

Въпреки дългото циганско лято, рано или късно първите прохладни ветрове започват да се носят наоколо, напомняйки ни че е време да обърнем внимание на есенния си гардероб.

Това разбира се може да се окаже доста позитивно и емоционално занимание. Есента ни дава възможност за избор между широка гама светли и меки цветове, които се сливат с приказния есенен пейзаж.

В зависимост от времето, средата и личните си предпочитания, разполагаме с широка гама от избор на правилните обувки.

 

Обувките с токчета

са слабост за много от представителите на нежния пол. И това е напълно разбираемо. Те са предизвикателни, провокиращи и внасят необходимия стил и класа на всяка жена. Класическия тънък ток с умерена височина и меки цветове могат да бъдат подходящ избор за офиса или колегиални събирания, докато по-високите такива може да запазите за по-представителни събития.

 

Кецовете

с изчистен дизайн се налагат все повече с присъствието си в есенния гардероб. Чифт небрежни маратонки или кецове са подходяща комбинация както с ежедневни спортни дрехи, така и с модерни съчетания с рокля.

 

Маратонките

също попадат в категорията на удачен избор за есенни обувки. Те ни осигуряват необходимия комфорт и допълват тоалета ни по уникален начин.

Освен това маратонките с високи подметки са на пиедестал в последните няколко години. Техният дизайн ги прави подходящи както за ежедневно носене с чифт дънки, така и в комбинация с рокли.

 

Кожените обувки

си остават класика и задължително присъствие в есенния гардероб на всеки. За предпочитане е да се спрете на по-тъмни цветове, защото есенните месеци може да наложат тяхното по-често почистване.

 

Заключение

Есента е непредсказуема и може да ни изненада с обратите и редуването на слънчеви и дъждовни дни. Съобразявайки се с този каприз на природата, би било добре да се снабдим с няколко чифта обувки за есенните дни.

Освен това, всеки истински почитател на обувките, без никакви колебания и затруднения би намерил място за още един чифт в гардероба си!